Јутро ће променити све, 12-39

Судбине младих људи и њихови суштински животни проблеми. Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Љуба на све начине покушава да врати Ивонино поверење али га истовремено ометају Кристинини позиви. Филип моли Душана да му среди презентацију апликације код његовог пријатеља у МУП-у. Остаје јос само да убеди Јакшу да крене са њим. Саша је поклекла притисцима и почиње да ради код Зоре у Балавиви. Анђелин однос са Виктором и Даријом добија сасвим нову димензију.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић. Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.