Јутро ће променити све, 10-39

Судбине младих људи и њихови суштински животни проблеми. Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Саша доживљава нови фијаско глумећи у реклами за паштету. Филип у бившој фирми представља своју идеју за апликацију. Љуба на крају схвата да мора да призна Ивони све што се десило. Анђела одлази са Даријом и Виктором на пробу његовог бенда. Саша и Љуба се двоуме да ли да кажу Филипу да је Инес допутовала и да има изложбу. Филип на крају сам доноси одлуку да ли ће се срести са Инес или не.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић. Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.