Јутро ће променити све, 8-39

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Док исељава ствари из локала и скида фотографију Дејвида Боувија са зида, Саша се присећа старих добрих времена, када је све било другације. Филип се суочава са новим проблемом, када га је зауставио полицајац којем је показао стару возачку дозволу. Анђела не жели да учествује у Сашиној гаражној распродаји на којој планира да прода ствари из подрума њихове газдарице и тако се реши дугова. Љуба је срећан што је Ивона пристала да се помире. На себе преузима све обавезе, па и шетање пса. Међутим, вечерња шетња ће се завршити неочекиваним сусретом.

 Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић. Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.