Јутро ће променити све, 6-39

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Да би решила финансијске проблеме Саша по ко зна који пут зајми новац од мајке Светлане и пристаје да направи журку за Марину. Филип одлази код свог ментора са факултета, професора Вујошевића, у нади да ће моћи да му помогне. Љуба је опет у проблему јер мора да на аутобуској станици сачека сарме и не може да дочека Ивону, па моли Сашу и Анђелу да је задрже. Баш у тренутку, када Филип на журци пере судове, долази Андреј, његов колега с факултета. Он је, за разлику од Филипа, успео у животу. Анђела одлази са извесним Зигијем кога је тек упознала. На журци, иако све изгледа да је у регу, појављује се полиција.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић. Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.