Јутро ће променити све, 5-39

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Љуба се буду рано ујутро у празној теретани где већ борави неко време. Анђела покушава да објасни Мирославу да је заиста крај, што он никако не прихвата. Филип одлази у своју стару фирму али не затиче атмосферу какву је очекивао. Након што открије Љубину тајну, Миљана га избацује из стана. Душан и Биљана су се понадали да им бар једно дете иде правим путем, али након онога што им је Анђела саопштила, схватају да то није тако.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић. Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.