Јутро ће променити све, 1-39

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Стара екипа пријатеља окупља се након доласка Филипа из Америке. Његови родитељи, Душан и Биљана, срећни су што због посете успесног сина. Анђела, његова сестра и асистенткиња на патологији планира усељење са својим дечком Мирославом. Анђелина цимерка Саша буди се мамурна и схвата да је претходне ноћи опет привела непознатог мушкарца. Љубин дан почиње у Студентском дому где га Кристина шверцује на доручак. Увече се сви скупљају у Сашином бару Нула.

Изгледа да Филипова кратка посета баш и неће бити тако кратка. Његови родитељи схвативши да им се син дефинитивно вратио из Америке, одлучују да се на породичној свадби праве да је све у најбољем реду. Филип уморан од претварања, бежи са журке са девојком коју је управо упознао и ствари крећу неочекиваним током.

 

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић. Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.