Јагодићи, 8-12

„Јагодићи“ је телевизијска серија из 2012. године, наставак серије „Сва та равница“. Радња серије је смештена у тридесете године прошлог века у банатском селу. Главни ликови су отац и његови синови, који пролазе кроз турбулентне везе.

Убиство фотографа Бандике примораће поручника Васића да поново посети Мишку у затвору у Пожаревцу не би ли успео да се са њим нагоди и да му открије ко је убица. Међутим, посета је закаснела. Мишка је добио од убице све што је тражио и једино што је имао да каже је да ће се убиства наставити.

На Каштелу је у току забава под маскама на којој се окупио подмладак богатих фамилија из Баната. На Јованово изненађење Михаљ Шијачки је као своју пратиљу довео Аиду.
Улоге тумаче Драган Николић, Дејан Луткић, Гордан Кичић, Иван Босиљчић, Радослав Миленковић, Војин Ћетковић, Слобода Мићаловић, Славица Вучетић, Нина Јанковић, Наташа Нинковић, Горица Поповић, Милорад Мандић и други. Редитељ Мирослав Лекић.

На 3. Федису 2013. године награду за најбољи глумачки пар добили су Нина Јанковић за улогу Александре Богдановић и Гордан Кичић за улогу Бранка Јагодића. Славица Вучетић и Радослав Миленковић награђени су Повељом за запажену улогу, а Мирослав Лекић Златном антеном за режију.

број коментара 0 Пошаљи коментар