Комшије, 34-48

Брачни пар Здравковић-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у кућу на селу, близу Београда. Ту су и комшије са којима убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.

Неђо на све начине покушава да сазна какав је прави однос између Чомбета и Анчи са којом намерава да се ожени. Машан сумња да школска библиотекарка ради за људе који желе да обаве превару на надметањуу. Сима се поново загрејао за Драгославу. У кафани „Пустолов" се појављује познати певач Саша Матић који са великим поштовањем говори о Машану. Чомбе раскида са Олгицом јер не може више да се претвара да жели брак са њом.

Редитељ Милутин Мима Караџић, сценарио Владимир Ђурђевић, а улоге тумаче Небојша илић, Милица Михајловић, Ања Мит, Милутин Мима Караџић, Милош Самолов, Наташа Марковић, Оливера Бацић, Милена Дравић, Христина Поповић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар