Комшије, 22-48

Брачни пар Здравковић-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у кућу на селу, близу Београда. Ту су и комшије са којим убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.

Слађана је разочарана сазнањем да је Јасмина заиста вереница Милета поштара, а не његова сестра као што јој је рекао. Иван је у великој дилеми: не зна да ли да призна Милици да је имао љубавну аферу са пијанисткињом Викторијом Стенвеј. Сима и Нада морају поново у школу на разговор код директорке јер је Урош направио невоље са школским тренером. Машан, с друге стране, наставља са борилачком обуком Стефана. Милица се вратила из Лондона, а Иван је дочекује са великим одушевљењем.

Редитељ Милутин Мима Караџић, сценарио Владимир Ђурђевић, а улоге тумаче Небојша илић, Милица Михајловић, Ања Мит, Милутин Мима Караџић, Милош Самолов, Наташа Марковић, Оливера Бацић, Милена Дравић, Христина Поповић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар