Комшије, 16-48

Брачни пар Здравковић-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у кућу на селу, близу Београда. Ту је и комшилук, са којим убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.

Слађана се распитује код Ивана каква је Јасмина, коју је Миле њој представио као своју сестру. Иван неће да открије Слађани у каквој су заправо вези Миле и Јасмина. Јела хоће да помогне Елзи у намери да одвоји Момчила од Анчи па наговара Елзу да се заводнички понаша према Момчилу. Иванова мајка Бранислава је довела Викторију Стенли код њега и она га позива да дође на њен концерт у Бечу. Иван је задивљен Викторијиним свирачким умећем. Теодора се пријављује на атлетику како би била конкуренција Ружи и одвојила је од Марка.

Редитељ Милутин Мина Караџић, сценарио Владимир Ђурђевић, а улоге тумаче Небојша илић, Милица Михајловић, Ања Мит, Милутин Мима Караџић, Милош Самолов, Наташа Марковић, Оливера Бацић, Милена Дравић, Христина Поповић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар