Јагодићи, 12-12

Јагодићи је телевизијска серија из 2012. године, наставак серије Сва та равница. Радња серије је смештена у тридесете године прошлог века у банатском селу. Главни ликови су отац и његови синови, који пролазе кроз турбулентне везе.

Неочекивани расплет-Бранко Јагодић ће посумњати ко би могао бити тајанствена поклада која је починила злочине. Од грофа Милана тражи дозволу да са Јованом ухвате убицу, без уплитања жандармерије. Гроф Милан пристаје да се то разреши вез велике гужве. Бранкове сумње се потврђују. Ухваћена је тајанствена поклада. Разоткривају се прави мотиви почињених злочина и сви су изненађени.

Улоге тумаче Драган Николић, Дејан Луткић, Гордан Кичић, Иван Босиљчић, Радослав Миленковић, Војин Ћетковић, Слобода Мићаловић, Славица Вучетић, Нина Јанковић, Наташа Нинковић, Горица Поповић, Милорад Мандић и други. Редитељ Мирослав Лекић.

На 3. Федису 2013. године награду за најбољи глумачки пар добили су  Нина Јанковић за улогу Александре Богдановић и Гордан Кичић за улогу Бранка Јагодића. Славица Вучетић и Радослав Миленковић награђени су Повељом за запажену улогу, а Мирослав Лекић Златном антеном за режију 

број коментара 0 Пошаљи коментар