На веслу прича: Јасна Милићев - Нисмо на мору

А она девојчица памти боје лета. И рецепт за пац. И укус парадајза из кубика. Жамор и вриску градске плаже. Колибу од прућа. Кораке генерација. Блато које је светиња, као и чамац који и даље покреће весло.

Јасна Милићев Мартинез Ернандез рођена је 1968. године у Панчеву. Студирала је српску књижевност на Филолошком факултету у Београду. За прву песничку збирку „Шарам по глави" добила је награду „Матићев шал" 1995. године. Објавила је још две збирке поезије. Године 2001. добила је награду „International Poet of Merit" за најбоља песничка остварења писана на енглеском као нематерњем језику у Вашингтону, САД. Објављује поезију, прозу и књижевне приказе по књижевној периодици. Њена поезија превођена је на енглески, мађарски, румунски, шпански и турски језик.

ТРЕЈЛЕР: https://youtu.be/_bp1k-fKL5Y

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Часлав Петровић; сниматељ: Марко Ристић, Мирослав Миловановић (дрон); монтажер: Милан Пејновић; дизајнер: Зоран Мујбеговић; асистент камере: Милан Џодић; спикер: Александар Новаковић; чамџије: Миша Тимченко, Драган Антонијев, Игор Тимченко ; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Продукција: Удружење „Шта хоћеш" 2018.

Пројекат подржали: Министарство културе и информисања, Град Панчево

Реприза, 05. јануар у  01:45 и 09:00