На веслу прича: Радмила Кнежевић - Равнотежа мора

Душа се заталаса… Бура бије. Невера тишти. Струја вуче. Плима и осека подсећају. Плашиш се промена? Одакле си кренуо? Куда, човече? Не, нема краја. Скочи храбро. Слободно падни. Па полетећеш. Замахни свиме што јеси. Пливај, ниси случајно од воде створен. Наћи ћеш суштину. Љубав. Цело небо.

Радмила Кнежевић рођена је 1971. године у Призрену. Завршила глуму на Академији уметности и књижевност на Филолошки факултету у Приштини. Члан УК ЦГ, УК Србије и ASSITEJ - организације за међународни развој позоришта за децу и младе. Бави се писањем, режијом, глумом и драмском едукацијом. Објавила је седам књига различитих жанрова за децу и одрасле. Добитник је више награда за позоришни и књижевни рад. У сталном је ангажману као глумица и редитељ Народног позоришта Приштина, измештеног у Грачаници, и директор је Драмског студија Будва. Председник и оснивач фестивала књижевности за децу „Мале морске пјесме и приче" у Будви. Њена дела објављивана су на енглеском, немачком и руском језику.
ТРЕЈЛЕР: https://youtu.be/kQIDO9GSpQk

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; извршни продуцент: Жељко Комененовић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Александар Калезић, ДП; сниматељ: Ђорђе Обрадовић; монтажер: Милан Пејновић; арт директор: Зоран Мујбеговић; спикер: Александар Новаковић; баркаријоли: Милан Свитлица, Рашко Секуловић, Никола Стојановић; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.
Продукција: Шта хоћеш ©2019. wdoyouw.org, Матица Боке
Пројекат подржали: Општина Будва, ТО Будва

Реприза, 11. новембар у 00:35