На веслу прича: Предраг Зеновић

Предраг Зеновић рођен је 1986. године на Цетињу, основну и средњу школу завршио је у Будви, а потом Факултет политичких наука у Београду. Магистрирао међународно јавно право и људска права у Летонији. Докторирао политичку теорију у Риму и на Универзитету у Женеви.

Аутор Приручника за дебату и реторику за средњошколце. Написао већи број стручних радова у области политичке теорије, људских права и демократије, и неколико у области књижевне и позоришне теорије. Аутор едукативно-креативних радионица о медијској писмености, филмском језику и европском филму. Од 2016. године предавач на Хуманистичким студијама Универзитета Доња Горица. Аутор књиге „Сагласја - политичко филозофски огледи".

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; извршни продуцент: Жељко Комененовић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Александар Калезић, ДП; сниматељ: Ђорђе Обрадовић; монтажер: Милан Пејновић; арт директор: Зоран Мујбеговић; спикер: Александар Новаковић; баркаријоли: Милан Свитлица, Рашко Секуловић, Никола Стојановић; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Продукција: Шта хоћеш, Матица Боке
Пројекат подржали: Општина Будва, ТО Будва

Реприза, 06. новембар у  01:34 и 09:34

број коментара 0 Пошаљи коментар