Шифра смрти

Другоразредни борац у рингу мешовитих борилачких вештина, Лук Рајт живи у ритму умртвљујуће рутине, са веома мало новца... (Safe, 2012)

Све док једног дана не поквари намештену борбу. За пример другима, руска мафија убија његову породицу и протерује га из његовог живота заувек, оставивши га да лута улицама Њујорка, раздиран кривицом, и патећи због сазнања да ће га заувек неко посматрати, а да ће свако са ким развије било какву везу такође бити убијен.

Али, када види уплашену дванаестогодишњу девојчицу Меј, коју гоне исти гангстери који су убили његову супругу, Лук инстинктивно ускаче у борбу... Право у срце смртоносног рата, у коме су улози високи. Меј, како ће открити, није обична девојчица, него сироче које је вундеркинд за математику, присиљена да ради за Тријаде као "бројач". Открива да је она запамтила непроцењиви нумерички код, за који би Тријаде, руска мафија и корумпирана фракција њујоршке полиције убили.

Схвативши да је једина особа којој Меј може да верује, Лук сеје ужас широм градског подземља не би ли спасио живот недужне девојчице... И можда чак искупио свој живот.

Улоге: Џејсон Стетам, Катарина Чен, Роберт Џон Берк, Крис Сарандон...

Режија: Боаз Јакин

број коментара 0 Пошаљи коментар