Јутарњи програм

Зашто слике на друштвеним мрежама крију праве приче власника профила? Зашто се лажно представљамо свету? Зашто "хејтујемо"? И да ли ће "неки нови клинци" уопште имати могућност да живе ван Инстанграма? Гости Јутарењг програма су Дуња Јованић и Милан Инић - Јасерштајн, познати јутјубери и Ана Мирковић, психолог.

Исушено језеро Заовине је последњих дана тема и у медијима, и на породичним окупљањима, и пре свега на друштвеним мрежама. Шта се догодило и зашто? Да ли је угрожена Тара?

У госте нам долази и Дејан Томашевић, генерални секретар Кошаркашког савеза Србије који је кандидат за председника ФИБА Европа.

Некада је у Србији ствар престижа била имати фијакер. Данас је то прошлост. Успомену на та времена у Подгорини чува Милијан Лукић.  

"Бирај и дегустирај" је нови програм Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду. Шта је циљ овог програма и коме је намењен?

Многи је препознају као Милунку Савић, српску хероину из Првог светског рата, о којој је направила личну исповест о животу и смрти, рату и Србији. О Милунки и осталим представама разговарамо са глумицом Весном Станковић

Пред крај данашње емисије у гостима су нам чланови групе "Кал" која годинама успешно комбинују традиционалну балканску циганску музику са савременим музичким правцима. 

Уредници: Душица Тасић и Александар Туцаковић

Водитељи: Душица Спасић и Сања Драгићевић Бабић

број коментара 0 Пошаљи коментар