Моја генерација "Z"

Премијера осамнаесте епизоде РТС-ове игране серије "Моја генерација" под називом Чиста љубав, снимљене у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", на програму је у уторак, 02. априла на РТС 1 са почетком од 23.00 часова. Серију су режирали Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.

Стефан има такмичење у стендапдејлинг-у и његови другови из разреда одлазе да га подрже. Иако не знају ништа о новом спорту, то није никакав проблем само ако то значи избегавање школе.

Деанин и Миланов однос не функционише а Деана сумња да је то јер се нешто дешава између Мине и Милана и то јој се не свиђа. Марко се коначно јавља Ивани, али само да би раскинуо са њом. Мада је вечито питање ко са киме у ствари раскида.

Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић

Остале улоге: Небојша Рако, Ана Мандић, Милица Зарић, Слободан Бештић, Милош Влалукин, Катарина Жутић, Предраг Бјелац, Дарко Томовић, Владан Дујовић, Ненад Ћирић, Александар Ђурица, Данијела Угреновић, Стефан Ковачевић, Вања Милачић, Петар Стругар...

Уредник серије: Марко Новаковић
Редитељи: Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Директори фотографије: Пера Поповић, Александар Иванчевић, Дарко Станојев и Горан Јанковић
Сценограф: Биљана Нећак
Костимограф: Андреа Самарџић
Музика: Милован Бошковић и Иван Бон
Монтажер: Бранислав Годић
Производња: Радио-Телевизија Србије и Оригинал Филм, 2019. године

број коментара 0 Пошаљи коментар