Кухиња мога краја; шеста сезона

У новом, шестом серијалу "Кухиња мога краја" имаћете прилику да упознате седам учесница којима је заједничка љубав према кувању. Свака од њих има посебну животну причу и другачије циљеве, али оно што овај серијал чини занимљивим јесте њихово дружење и откривање јела и обичаја у Србији.

Свестране и омиљене у својим срединама, са радошћу су упознавале и угошћавале једна другу. Учеснице новог серијала су: Верица Стошић, Светлана Трифуновић, Љиљана Младеновић, Оливера Радичевић, Канита Ботић, Мирјана Милетић и Марија Радојичић.

У првој епизоди упознаћемо Верицу Стошић из села Тополац.

Весела Врањанка, саобраћајни техничар, по престанку радног односа са својом бројном породицом, мужем Новицом, синовима Миланом и Александром, снахом и малим унуком, одржава и развија породично домаћинство у којем сви равноправно учествују у обради привредних култура кукуруза, јечма, пшенице, као и у породичној метално-прерађивачкој мануфактури.

Верица је посвећена и башти у којој производи разно поврће, али се бави и узгојем коза. Учеснице серијала имале су прилику да пробају традиционална врањанска јела а самсу ће дуго памтити.

Верица је ово дружење обележила својим врањанским темпераментом и показала да је уз игру сваки корак лакши.

број коментара 0 Пошаљи коментар