Културни дневник

Гост Културног дневника је Добрица Милићевић, уметнички директор фестивала Дани комедије, који почиње 20. марта у Јагодини.

У Коларчевој задужбини наступила је пијанисткиња Елизабета Леонскаја.

"Театар Балкана - Сарадња на раскршћу", назив је трибине одржане у оквиру фестивала "Театар на раскршћу", који је у току у нишком Народном позоришту.

На свечаности у Југословенској кинотеци у Београду, додељене су годишње награде Интернационалне скупштине Федерације директора фотографије.

У позоришту Атеље 212, премијерно је изведена представа "Овај ће бити другачији" Сташе Бајац у режији Ђурђе Тешић.

У сусрет београдској премијери филма "Балканска међа", која је заказана за 19. март, у Москви је са Милошем Биковићем разговарала Марија Миљевић Рајшић.

Сваке вечери од понедељка до петка на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности и културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија. Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догадјаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник: Лидија Божић
Монтажер: Никола Манић
Реализатор: Маја Мандић

број коментара 0 Пошаљи коментар