Сенке над Балканом

Осма епизода: Рација у Македонији уследила је као одмазда за Дамјанову отмицу из Главњаче. Газда Кирови људи су се притајили. Ђоловићеви жандари међу којима је и Видоје, Соњин муж, ништа нису пронашли.

Станко признаје Танету да је убио Ставру. Доводи га до Ставриног леша у Јатаган мали. Станко жели да се пријави, али Тане му то не дозволи и каже да ће он решити ту ствар.

Дамјан, Јована, Киро и Македонци су се склонили на салаш који чувају Калуђерови људи. Калуђер долази да их обиђе, а они му затраже помоћ око још једног убиства. Овога пута, у питању је веома важна личност.

Станко за вечером свом деда Луки признаје да је убио човека, али Лука га изненади реакцијом и утеши га својом безусловном љубављу.

Ујутро, Станко долази у просектуру да узме извештај с Милисављеве аутопсије. Бојана му покаже леш непознате жене која је нађена на неком пољу и каже да та жена има исте повреде као Аврам...

Улоге тумаче: Драган Бјелогрлић, Андрија Кузмановић, Марија Бергам, Гордан Кичић, Милош Тимотијевић, Ненад Јездић, Марко Живић, Небојша Дугалић, Марко Гверо, Жарко Лаушевић, Срђан Тодоровић, Александар Галибин, Горан Богдан, Бојан Навојец, Петар Арсовски... и многи други.

Креатор серије: Драган Бјелогрлић
Уредник серије: Марко Новаковић
Режија седме епизоде: Игор Иванов и Драган Бјелогрлић
Сценарио: Даница Пајовић, Драган Бјелогрлић, Владимир Кецмановић, Дејан Стоиљковић
Директор фотографије: Иван Костић
Монтажа: Лазар Предојев
Музика: Мањифико
Дизајн звука: Александар Протић Прота
Костимографија: Борис Чакширан
Продукцијски дизајн (сценографија): Горан Јоксимовић Јокса
Продуцент: Радио-телевизија Србије
Извршна продукција: Кобра филм
Копродуценти: Томи Салковски, Сталбел Мишалков
Копродукција: Скопје Филм Студио, Радио Телевизија Република Српска
Извршни продуцент: Горан Бјелогрлић - Кобра филм

број коментара 0 Пошаљи коментар