Сенке над Балканом

Седма епизода: Тане и Станко, на увиђају Аврамовог самоубиства, испитују жандара Живојина ко је могао да Авраму дотури жилет. Живојин добија наређење да скупи жандаре.

Генерал Врангел се пакује. Схватио је да је копље заувек изгубљено. Оставља Фјодору у аманет да копље и даље тражи, али и да води рачуна о свом народу у Београду. Спрема се да оде у тишини у Брисел и води са собом Сашу Сорокина.

Тане и Станко седе у Чубурчету код Прша, доручкују. Тане теши Станка што му се осумњичени Аврам убио. У кафани их нађе љутити начелник Димитријевић. Он подсећа Танета да га је пуковник Ђоловић лично тражио у Главњачи. Забрањује Станку да испитује жандаре око Аврамовог самоубиства.

Јована и Трнавац стижу у Јатаган малу и код Нишког налазе газда Кира. Јована се сукоби са Киром и оптужи га да ништа не ради на Дамјановом ослобађању. Киро је уверава да је ослобађање већ почело...

Улоге тумаче: Драган Бјелогрлић, Андрија Кузмановић, Марија Бергам, Гордан Кичић, Милош Тимотијевић, Ненад Јездић, Марко Живић, Небојша Дугалић, Марко Гверо, Жарко Лаушевић, Срђан Тодоровић, Александар Галибин, Горан Богдан, Бојан Навојец, Петар Арсовски... и многи други.

Креатор серије: Драган Бјелогрлић
Уредник серије: Марко Новаковић
Режија седме епизоде: Данило Бећковић
Сценарио: Даница Пајовић, Драган Бјелогрлић, Владимир Кецмановић, Дејан Стоиљковић
Директор фотографије: Иван Костић
Монтажа: Лазар Предојев
Музика: Мањифико
Дизајн звука: Александар Протић Прота
Костимографија: Борис Чакширан
Продукцијски дизајн (сценографија): Горан Јоксимовић Јокса
Продуцент: Радио-телевизија Србије
Извршна продукција: Кобра филм
Копродуценти: Томи Салковски, Сталбел Мишалков
Копродукција: Скопје Филм Студио, Радио Телевизија Република Српска
Извршни продуцент: Горан Бјелогрлић - Кобра филм

број коментара 0 Пошаљи коментар