Читај ми!

У клинчу

28. епизода: Матија је у озбиљном проблему - након праћења Александре, испада љубоморе и напада од стране силеџија на улици, његово стање се погоршава, а бака Анка се брине.

Суочена са насиљем јачег над слабијим и Милицина жеђ за осветом Виолети добија неочекивани обрт. Иако је Аљоша помогао Филипу и, уз помоћ Томе, спасао пријатеље од Гигине банде, Аљошин и Филипов однос је и даље у кризи. Хоће ли се Вања изборити са превише опуштеним мајсторима који реновирају кафану "Трст"?

"У клинчу"

У улози Аљоше први пут на екрану појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић - Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић.

"У клинчу"

По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио потписују Иван Станчић, Филип Вујошевић, Душан Булић и Славиша Павловић, а редитељи су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић. Екипу серије чине и директорка фотографије Бојана Андрић, монтажери Никола Пурић, Матија Ђукановић и Алекса Парезановић, композитор Александар Ранђеловић, сценограф Дамјан Параносић, костимографи Ружица Буквић и Ђурђа Филиповић, дизајнер звука Дане Влаисављевић. Извршни продуценти испред куће Режим су Милош Аврамовић и Аљоша Ћеранић.

"У клинчу"

Уредница серије је Кристина Ђуковић, а делегат продукције Марија Берета.

"У клинчу"