Читај ми!

Београдки програм: Тата на куб

У Београдској хроници данас гледајте,

Пред ову седницу кризног штаба медицински и политички део поново имају различите погледе на то које мере би требало предузети у борби са епидемијом. Медицински део се залаже за то да ковид пропуснице важе 24 сата и да се продужи распуст. Траже и кућни карантин за све који долазе из држава у којима је потврђено постојање омикрона, нове варијанте корона вируса. А шта су добили, то ће нам рећи епидемиолог Бранислав Тиодоровић, који долази у Београдску хронику право са седнице.

Истражујемо у којем делу Београда су најјефтинији станови за куповину, које су предности, а који недостаци тих локација.

Ана Манојловић
Ана Манојловић

Сећате ли се узбуђења које смо имали пре него што отворимо нову кесицу са сличицама? Сећате ли се мириса новог албума за сличице? Пронашли смо дечаке и девојчице који се мењају, скупљају и друже уз ову забаву. Снимили смо њихове родитеље и подсећамо вас на једну од омиљених забава из детињства.

Наши репотери проверавају зашто једно школско двориште на Вождовцу нема адекватно осветљење и довољно простора за игру деце због паркираних аутомобила у дворишту.

Ко није чувао три мала детета макар једно преподне сам у кући, не зна којом брзином може да се проспе шоља млека, преврне пуна чинија пахуљица на под, забије макар један прст у око, наравно туђе, и нестане омиљена играчка. Они који поштују Star wars филмове, а такав је наш гост, рекли би да им једино сила понекада може да помогне. Ненад Цекић, отац који је узео породиљско уместо супруге, је гост Београдске хронике.

Са вама у студију Ана Манојловић.