Србија на вези

Међународни Дан људских права 10. децембар у емисији Србија на вези обележићемо освртом на проблем трговине људима. Уочи предстојећих празника и велике фреквенције туриста услед путовања, важно је скренути пажњу пре свега родитељима али и младима на који начин да препознају евентуални проблем и како да се од истог заштите.

Друштвене мреже и и вршњачка комуникација, као актуелне платформе и заштита на истима. О томе ће говорити Митар Ђурасковић испред МУПа Србије, инаце руководилац Канцеларије за координацију активности у борби против трговине људима.


Снежана Милутиновић, директорка Центра психолога Србије, указаће на неопходност консултовања српских психолога у свим областима живота. То је нарочито важно за наше људе у иностранству, због култоролошких разлика и неретко слабог познавања језика земље пријема у којима бораве. Стране фирме и домаћи стручњаци и радници, истраживања у циљу бољитка продуктивности. Разлике у нацину рада, навикама,традиционалности и друго, указују на потребе наших психолога и у привреди.


Невладина хуманитарна организација "Срби за Србе" коју ће у емисији представити Игор Расула, јесте организација која је у акцији са кошаркашем Марком Кешељем, обезбедила кућу за десеточлану породицу Савић на Косову и Метохији.
Музички гости Екстра оркестра.


Уреднице  емисије Јелена Ђорђевић Поповић и Тања Адамовић

Редитељ Ернестина Глигоријевић

број коментара 0 Пошаљи коментар