Читај ми!

Минстрел, Нуменор, Underforce, Дејан Дедовић Dedduh

Највећи изазов у овом немилосрдном времену и тренутној ситуацији је извући или створити нешто лепо и добро.

Новосадски састав Минстрел је 2020. објавио албум Залазак, који је потом изашао и на винилу. После краће паузе, објавили су спот за песму Храна који успешно дочарава њихову енергију и аутентичност. У Бунту ћете боље да упознате чланове Минстрела, Марка Трбовића, Клеу Трбовић и Дејана Кијановића, али и имати прилику да погледате њихов нови спот.

Четврти албум групе Нуменор, Draconian Age је недавно изашао. По чему се све издваја овај албум сазнаћете од Марка Мирановића, као и да уживате у српској телевизијској премијери њиховог спота за нумеру Make the Stand која је настала заједно са чувеним Хансијем Куршом из немачке групе Blind Guardian.

ПГП РТС ће објавити албум првенац ваљевског бенда Underforce под називом Против времена. Интересантан податак је да су чланови овог триа два средњошколца и један основац. О споту Не знам ко сам, који најављује њихов албум, као и о другим занимљивим стварима, говориће Данило Петровић, Михаило Милошевић и Петар Ружичић.

У најновијем Бунту, представићемо вам и интересовања једног занимљивог аутора. Он је члан састава из Котора чији текстови испрва делују шаљиво, они и јесу шаљиви, али када се мало више обрати пажња на речи, дубина и поента њихове музике је јасна. Право из Котора, откривамо у којим садржајима ужива Дејан Дедовић Dedduh из реп састава Who See.

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинар и водитељ: Стефан Јовчић

Бунт Бунт

Аутор:
РТС

Емисија Бунт је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије, успешно траје у континуитету већ 17 година. [ детаљније ]