Читај ми!

Ексклузивно

Остварен сан - Роксанда Илинчић

Лепо је подсетити се оптимистиче емисије када вам се жеље остварују. Роксанда Илинчић је одувек знала шта хоће. Ишла је за својом звездом. Оно што је креирала било је различито а данас врло препознатљиво.

За Роксанду су говорили да је талентована и необична а прве модне ревије су је већ издвајали из великог броја модних дизајнера код нас а касније и у свету. Из Београда где је завршила Факултет уметности отишла је у Лондон и уписала најутицајнију школу за уметност Ст Мартинс.

Њена специфицност и једноставност су је одмах издвојили посебно у комбинацији боја... Није оставила равнодушним размажени свет познатих. Штампа је на видном месту издвајала све оно што уради.

Када је стигла у Лондон јасно је у својим сновима зацртала део Лондона где жели да има једног дана свој атеље. Ту жељу је остварила.

Читава њена каријера увек је праћена и доказима да њене моделе носе познате личности које увек могу да бирају ста ће обући.

Роксанда Илинчић обукла је тада и прву даму Америке Мишел Обаму а онда и Кејт Мидлтон, Саманту Камерон, глумицу Киру Најтли, Кејт Бланшет, Гвинет Палтроу...

Роксанду Илинчић срећем у ексклузивном кутку Лондона где су и најпознатији светкси креатори и брендови. Жеља јој се испунила.

Мира Адања-Полак је ту и направила интервју са Роксандом присећајући се њеног пута од дома у Земуну до атељеа који је прецизно зацртала у својој глави мерећи пажљиво сваки детаљ у својој каријери и руководеци се апотекарском прецизношцу своје мајке Ранке фармацеута.

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]