Читај ми!

Мира Адања Полак: Ексклузивно

"Биће вам лакше" - проф. др Владимир Дилигенски неуропсихијатар

Вирус Корона не јењава опет смо у некој врсти карантина. Нови начин понашања и нове забране, нове мере, рестрикције и велики немир. Страх доноси чешће конфликте због напетости.

Људи реагују различито. Посматрамо сами себе, проверавамо да нисмо оболели. Дезорјентисани су људи често и различитим нетачним информацијама јер се по први пут суочавају са постојећом ситуацијом.

Људи реагују различито. Траже увек у себи неки модел на који могу да се угледају и ослоне. Обично је то неко старо искуство али ако га немају?

Нова ситуација мења начин живота, навике, уходане облике понашања код многих изазива и различита тумачења.

Зато разговор са проф. др Владимиром Дилигенским неуропсихијатром понављамо да помогнемо да рестриктивне мере лакше поднесете јер су оне неминовне како би се сузбила епидемија. Професор Дилигенски даје сугестије како да то учините јер све чешће чујете да је много њих које познајете добило корону.

У разговору са неуропсхијатром др Дилигенским сазнајемо који су то механизми које сигурно имате у себи и како можемо да их користимо како би пребродили ову кризу са што мање последица.

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]