Читај ми!

Филм

Прва лепа ствар

Мизантропни професор враћа се у свој родни град како би помогао болесној мајци која умире... (La prima cosa bella, 2010)

Улоге: Микаела Рамацоти, Валерио Мастандреа, Стефанија Сандрели...

Режија: Паоло Вирци