Време технолошких промена

Бити иновативан, бити другачији, бити посебан!

Да, таква је трка на стратап сцени, ако имаш идеју, мораш да истрајеш у послу, а ако си истрајан, онда си на корак до успеха. И све то се рачуна, додаје, одузима, не би ли се тржишту понудило нешто аутентично и другачије, нови производ који ће задовољити потребу потрошача или решити неки проблем које друштво има.

О путу од идеје до реализације говоре предузетници др Миљан Микић и Иван Кадић.

Наша иновациона памет препознаје се и у земљи и у свету, а иновациони екосистем у Србији још увек је у процесу развоја. Може ли стартап заједница у Србији да одговори на изазове локалног и глобалног тржишта и како до веће конкурентности малих предузећа објашњава извршни директор "ICT HUB"-а Коста Андрић.

У последње две и по године у великој експанзији је и тржиште некретнина у Србији. Иако је интензивна градња нових квадрата, тражња је и даље већа од понуде, а ко су просечни купци станова у Београду и где су станови најтраженији објашњава агент за некретнине Каћа Лазаревић.

Уредник емисије: Милош Танасковић
Новинар истраживач: Милица Брковић
Реализација: Зорица Мијаиловић
Монтажер: Владимир Крстић

Профил и профит Профил и профит

Аутор:
RTS

ПРОФИЛ И ПРОФИТ о важним економским темама говори на једноставан начин: о новцу, својини, берзама, потенцијалима и о свему ономе што чини живот. [ детаљније ]