Студио знања­­­­­: Мостови - најкраћи пут до људи

Посматрајући мостове, важно је да кажемо да то нису само обичне грађевине од камена, бетона или гвожђа, већ да имају много дубље значење. Спајају обале и људе, симбол су живота, љубави, пријатељства и поверења. Не треба заборавити ни да сви ми непрестано градимо мостове кроз дружење, сарадњу, културу, али и различите облике уметности. О свему томе - у "Студију знања"!

Мост је симбол повезаности, пријатељства и љубави, али такође веома значајне мостове налазимо и у свету књижевности и медија. О томе више - са нашим гостима.

У "Студију знања" су психотерапеут проф. др Александра Ђурић, проф. др Зорица Бечановић Николић са Филолошког факултета и проф. др Станко Црнобрња са Факултета за медије и комуникације. Иза многих чудесних мостова крију се необичне замисли и идеје архитеката. На чему се оне заснивају објасниће нам проф. др Драгана Васиљевић Томић са Архитектонског факултета у Београду. Проф. др Велимир Лукић са Економског фаултета и социолог проф. др Далибор Петровић са Филозофског факултета у Београду говориће о улози мостова у креирању друштвених система, али и томе да ли новац спаја или раздваја људе. Један од мостова који повезује људе широм света је свакако музика. Неке од тајни учења откриће нам директор едукативног центра "Финеса" Бранислав Маричић и наши најмлађи гости - "Малци генијалци". И зато ћемо током емисије уживати у извођењу гудачког квинтета Комика, али и плесу чланова школе "Беоденс".

Уредник "Студија знања": Зоран Живковић
Уредник емисије и водитељ: Ивана Миленковић
Ководитељ: Винка Мариновић
Редитељ: Владимир Ђурђић
број коментара 0 Пошаљи коментар