Бунт

Уочи наставка концертне серије "Бунт Рок фестивал у Клубу Фест" (петак, 20. децембар у 22.00), погледајте извештај наше ТВ екипе са дводневне концертне манифестације одржане недавно у Вршцу - "Бунт Рок Фестивал у Центру Милениум".

И то није све - представићемо нови албум "Гоблина", највећи светски фестивал игара и поп културе а спремили смо и поклон карте за предстојеће догађаје као и нових пет предлога за Хит децембра, Топ листе Бунт.

На овом дводневном фестивалу "Бунт Рок Фестивал у Центру Милениум" у Вршцу, наступило је чак 8 бендова са нашег такмичења, чије шесто издање предстоји. У феноменалном простору "Студио", током две вечери своју музику су представили бендови: Вива Вопс, Дингоспо Дали, Лагана Среда, Empathy Soul Project, Кора, ZeroTwo, Nataleé и 5 минута славе.

На промоцији најновијег албума "једнина", групе "Гоблини", ново издање представио нам је Бранко Голубовић Голуб.

Новинарска екипа емисије Бунт, била је и на четвртом "Games.con"-у, највећем светском фестивалу игара и поп културе у региону.

Сазнаћете и који атрактивни догађаји нам предстоје а по обичају, специјално за гледаоце Бунта - спремили смо вам и поклон карте.

Представљамо вам и других пет предлога за децембарску "Топ Листу Бунт".

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинари: Катарина Вујовић, Јелена Вукајловић и Стефан Јовчић
Редитељ: Јован Бачкуља

број коментара 0 Пошаљи коментар
Бунт Бунт

Аутор:
РТС

Емисија Бунт је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије, успешно траје у континуитету већ 17 година. [ детаљније ]