Зујалица

Другари, гледајте нас у суботу 16. Новембра, од 09:10 на Другом програму РТС-а! Знате да смо и ове недеље били вредни и спремили пуно тога занимљивог за вас!

Посетили смо Владимира Рацковића у његовом музичком студију. Са њим смо разговарали о томе како настаје музика за дечје филмове, али смо сазнали и зашто је под у студију мекан као да ходамо по облацима! И оно што нам је посебно било занимљиво јесте да Влада Рацковић једини у нашој држави свира бенџо! Него, знате ли ви шта је бенђзо?

У Народном музеју смо присуствовали радионици "Разговарамо са сликама". Најмлађи посетиоци су овом приликом разговарали са сликом уз помоћ музике и маште. Замишљајући где би приказане личности живеле, са киме би се дружиле и шта би данас радиле. Било је ово једно прелепо дружење испуњено музиком, цртањем и наравно дечјом маштом.

А Бобо балоонс је за нас правио најразличитије облике балона! Било је то једно веома лепо дружење! Сазнали смо какви балони су идеални за наше рођендане, шта све можемо са магичним балонима у облику слова, али и да ли постоји неки балон којим бисмо нашој симпатији показали своја осећања.

Гледајте нас у суботу 16. Новембра, од 09:10 на Другом програму Телевизије Србије.

Ове суботе вас очекују наше мале водитељке Теодора и Тијана.

Новинар: Ана Јаковљевић

Уредник емисије: Мирјана Поповић

број коментара 0 Пошаљи коментар