Профил и профит

Свагда су у овом свету моћнији покоравали слабије, свагда је било много неправде, страдања, бруталности, олаких обећања!

Земље Балкана, ма како се оне звале, па макар то био и "мали Шенген", желе оно што и Европа, хоће слободно кретање људи, робе и капитала, хоће извесност, будућност, хоће да изађу из тактичких лажних обећања. Доста је више прича да је на Балкану кошуља увек ближа телу од капута и да не треба ризиковати и тако изгубити своје благостање.

Време је за више!

До јуче нам је било важно да смо добре комшије, али изгледа да то није довољно за добар живот људи на Балкану, за сигурност, за срећу. Време је да из царства нужности пређемо у ново царство сарадње, удруживања, у царство балканског добра како бисмо били и остали своји на своме. А о садашњем економском тренутку и будућности у овом "Профилу и профиту" разговарамо са потпредседником Покрајинске владе и покрајинским секретаром за економију и туризам Иваном Ђоковићем.

Уредник емисије: Милош Танасковић
Новинари: Милица Брковић, Драган Стојев
Монтажер: Владимир Крстић
Реализација: Зорица Мијаиловић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Профил и профит Профил и профит

Аутор:
RTS

ПРОФИЛ И ПРОФИТ о важним економским темама говори на једноставан начин: о новцу, својини, берзама, потенцијалима и о свему ономе што чини живот. [ детаљније ]