Нулта тачка

Компјутери имају магичну опцију - "рестарт". Идемо из почетка.

Живот није компјутерски програм али нова сазнања из интегративне медицине нуде више начина рестартовања организма, повратка у нулту тачку и хармонију. Серијал Нулта тачка посвећен је интегративној медицини и од 19. октобра, сваке друге суботе у полусатним емисијама представљаће по једну посебну методу која доприноси очувању здравља и излечењу.

У првој емисији тражиће се научна основа интегративне медицине и значај персонализоване медицине. Да ли је свака болест знак попуштања целог система и да ли је само најизраженији колапс слабе тачке у болести? Проф. др Бранислав Несторовић, стручни консултант серијала објасниће основна начела интегративне медицине и приступе у лечењу организма као целине.

Зашто се овакав приступ превенцији и лечењу назива ренесанса у медицини доказаће такође стручни консултант проф. др Вук Стамболовић. Народна медицина, Традиционална кинеска медицина, Ћи-гонг, Ароматерапија, Ајурведа, Породични распоред, Интегративна психотерапија, Јога, Реики су само неке од тема емисија серијала Нута тачка. Двадесет емисија овог серијала је посвећено методама које су званично законом прописане као методе за унапређење здравља.

Аутор Јелена Стерђевић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 19. дец 2019, 15:13) - Grančica [нерегистровани]

Bravo!

Odlična emisija! Jedva čekam sledeću.