Лепотица и звер - филм

Кад капетан изгубити сав свој товар у бродолому, суочава се са незамисливим избором: да да свој брод окрутном принцу код кога се задужио, или да пошаље једну од својих ћерки да ради за њега. (La Bella y La Bestia, 2014)

Његова млађа кћерка Бела се међутим, сама искрада и одлази да се представи принцу у његов замак. Принц Леон је познат по својој охолости и каприцијалном понашању. Маска коју носи на лицу му прекрива ружни ожиљак, а тајна из прошлости коју дубоко скрива га непрестано мучи.

Он одмах бива очаран Белином лепотом и храброшћу и покушава да је учини још једним од својих трофеја, чак се и клади са својим рођаком да је може завести у року од неколико недеља. Али Бела није тако једноставна.

Напослетку, између њих почиње да се развија љубав, која наилази на разне препреке, а једна од њих је и љубомора Леоновог рођака. Ипак Леон успева да убеди Белу да она није само опклада, већ нешто много више. Како би јој доказао своју љубав, поништава дуг њеног оца, обоје их ослобађа и реши да се ожени њом.

Ова страствена адаптација класичне приче "Лепотица и звер" обилује предивним пределима Северне Италије и не ослања се само на магију, већ на нешто много снажније. Даје одговоре на питања - да ли се океан може укротити? Да ли је звер ипак вредна љубави?

Улоге: Леа Боско, Ђуси Ферери, Џејми Олијас, Алесандро Прециоси....

број коментара 5 Пошаљи коментар
(понедељак, 05. окт 2020, 03:10) - anonymous [нерегистровани]

Sara

Kada će opet ova serija? Nije je bilo u 2020. Molim vas za reprizu RTS.

(петак, 18. окт 2019, 15:38) - anonymous [нерегистровани]

Lepotica i Zver

Prelep je ali ja nisam odgledala do kraja pa ne m9gu ništa konkretno da kažem ali može li neko da mi kaže gde mogu da pogledam ceo Lepotica i Zver molim vas

(недеља, 29. сеп 2019, 02:39) - anonymous [нерегистровани]

Lepotica i zver

Prelep film, molim za još neku reprizu u skorije vreme.

(недеља, 18. авг 2019, 15:26) - anonymous [нерегистровани]

Lepotica i zver - film

Ocarana sam ovim filmom. Gledala sam ga vise puta. Glumci i predeli su odlicni, kao i kostimi. Nije klasicna bajka. Volela bih da pogledam reprizu jos koji put.
Svima preporucujem!

(недеља, 18. авг 2019, 14:40) - anonymous [нерегистровани]

Lepotica i zver

Po mom mišljenju najinventivnija i najkreativnija adaptacija ove bajke. Molim za reprizu.