Бунт: Вива Вопс

Специјална емисија о члановима бенда Вива Вопс, победничког бенда трећег Бунт рок фестивала била је једна од награда које су добили као лауреати . Имајући у виду да се ради о момцима који су доследни, озбиљно и одговорно посвећени својој музици и стваралаштву- била је је ово одлична прилика да харизматичне музичаре упознамо и из другачијег угла.

„Вива Вопс" су за ову прилику извели четири песме у студију РТС- а , а ауторки Бунт рок фестивала и емисије Бунт, Бранки Главоњић, поверили су своја размишљања о музици и ставове о актуелној музичкој сцени.

ТВ екипа емисије Бунт је са члановима музичког састава „Вива Вопс" провела и једно поподне ван РТС- овог ТВ студија. Тада су открили понешто и из свог приватног живота, што ћете такође сазнати у овој емисији посвећеној њима.

Специјал, посвећен бенду „Вива Вопс" припремљен је уочи почетка четвртог Бунт рок фестивала 2018 године. На овај начин, аудиторијуму је детаљније представљен изузетан музички састав, који је заслужио победничку титулу претходног издања фестивала.Такође, потенцијални такмичари добили су јединствену прилику да чују важне савете за одржање на музичкој сцени као и да „ из прве руке" сазнају шта им све ново, инспиративно и значајно предстоји након учешћа на Бунт рок фестивалу РТС-а.

Уредник емисије: Бранка Главоњић
Новинари: Милица Марковић, Игор Гимбош
Редитељи: Миодраг Коларић, Јован Бачкуља

број коментара 0 Пошаљи коментар