Бунт Рок Фестивал

У последњој, осмој квалификационој емисији петог Бунт рок фестивала, такмичиће се "Johnny Blunt & the Moontown Troubadours" из Ужица, "O'nomad" из Београда и први репер овогодишњег фестивала "Wajz" који нам долази из Земуна.

Поред Бранке Главоњић, ауторке фестивала, кроз ову емисију водиће вас Зоран Стефанов, фронтмен бенда "Исказ" и Стефан Јовчић, који нас упознаје са члановима свих такмичарских бендова.

Овога пута у ревијалном делу чућемо победнике трећег Бунт рок фестивала - "Viva Vops".

Стални чланови стручног жирија, Маја Цветковић (E-Play) и Вукашин Марковић (Irie FM) ће у овој последњој квалификационој и председавати жиријем а уз њих ће бендове оцењивати: Александар Ћурчић (фронтмен бенда "Viva Vops"), Тамара Петковић, музичка уредница РТС-а и Мирослав Миша Алексић, бас гитариста "Рибље Чорбе".

Гледаоци неће бити ускраћени ни за вести о свим новим издањима, актуелним дешавањима и занимљивим концертима на домаћој рок сцени, а ту је и "Топ Листа Бунт" коју води Катарина Вујовић.

И то није све: ви се питате која ће се још два састава пласирати у финале! Одмах по завршетку емисије (око поноћи 29. маја) на званичном јутјуб каналу "РТС Забава" ће се наћи посебна "Бунт рок фестивал" плејлиста. Током 24 сата (до поноћи 30. маја) моћи ћете да гласате за неког од 15 извођача, чије смо песме чули током квалификационих емисија овогодишњег Бунт рок фестивала, а који се нису пласирали у финале гласовима стручног жирија. На овај начин ће, захваљујући гласовима публике још два састава (са највише ваших гласова - "лајкова") остварити право на такмичење у финалу петог Бунт рок фестивала.

Ауторка Бунт рок фестивала: Бранка Главоњић
Водитељи: Бранка Главоњић, Зоран Стефанов, Стефан Јовчић
Новинарка: Катарина Вујовић
Редитељ ТВ репортажа: Јован Бачкуља
Редитељ емисије/серијала Бунт и Бунт Рок Фестивал: Миодраг Коларић

Бунт Рок Фестивал 2019: РТС 2, среда 29. мај у 23.25 и уживо на интернету, путем платформе РТС Планета!

број коментара 0 Пошаљи коментар