Небо изнад нас

Сваког дана Ана, Слоба и Бојан ризикују живот самим одласком на посао. Или раде у згради националне телевизије у Београду или у њеној близини, а она је због рата постала стратешка мета НАТО бомбардовања. (The Sky Above Us, 2015)

Сво троје се на силу носе са страхом, да би наставили са својим обичним животима. Али "обично" је одавно престало да постоји.

Глумица Ана жели да остане верна позоришту које обожава, али које се налази у згради одмах поред телевизијске. Иако престрављена, она приморава себе да и даље одлази тамо. Да би побегао од стварности, младић Бојан утапа се у клупској сцени са свим што она носи: секс, дрогу и хаус музику.

Слоба, техничар за емитовање програма, послао је жену и сина на безбедније место ван града, али је он остао да би зарађивао за живот. То је његова мисија и ништа не може да га одврати од ње.

Сваке ноћи Београд се трансформише од живог града у војну мету. Док бомбе падају, Ана, Бојан и Слоба се боре с питањем: како преживети и да остати нормалан у ненормалном свету?

У главним улогама: Невена Ристић, Нада Шаргин, Христина Поповић, Никола Ракочевић, Милош Тимотијевић, Тихомир Станић, Слободан Нинковић, Младен Андрејевић, Младен Совиљ, Борис Исаковић, Стефан Бундало, Љума Пенов, Марко Гверо, Ана Бретснајдер, Јована Гавриловић.

Филм (The Sky Above Us, 2015) је режирао Маринус Грутхоф.

број коментара 0 Пошаљи коментар