Бунт Магазин

За овонедељно издање емисије Бунт смо издвојили много занимњивих прича, важних догађаја и нових издања са домаће сцене.

Београдска група The Bite објавила је спот за песму "Знаш", као најаву за први албум. Тим поводом смо били у музичком студију Black Sheep, где чланови бенда припремају албум, који планирају да објаве до краја године. Фронтменка бенда The Bite - Љиљана Здравковић у рубрици Бунт Ретроактив открива који су све уметници из сфере музике, филма, стрипа и књижевности највише утицали на њу и због чега се посветила музици.

Метал састав из Београда Numenor најављује нови албум под називом "Draconian Age", на којем почињу увелико да раде. Наговештај онога што ће се наћи на том албуму, публика може да чује у синглу "Mirror, Mirror", којим су најавили албум и за који су недавно снимили и објавили спот.

Пре две године смо били у прилици да се дружимо са члановима панчевачког састава Синдром, који су се такмичили на 3. Бунт Рок Фестивалу. У овом издању Бунта разговарамо са фронтменом бенда о дебитантском албуму "Наводна љубав". За песму "Она има дечка" су сами урадили спот, којим су најавили своје прво издање.

Крајем прошле године изашао је албум првенац београдске групе "Шу и Одметници", под етикетом издавачке куће Metropolis, где су 22. фебруара промовисали физичко издање албума "Јави се", у форми диска.

Представљамо вам и састав No Hay Banda, који је у Варшави основао Ђорђе Ивановић, заједно са својим пријатељем из Шпаније. Након повратка у домовину, Ђорђе је наставио самостално да ради на новим музичким пројектима, у сарадњи са многобројним истакнутим уметницима из поља филма и музике. Недавно је објавио сингл спот "Kylie on the radio", који постиже велику гледаност на You Tube-у.

У овом последњем фебруарском издању Бунта за ову годину - сазнаћете и како су ваши гласови, које дајете на facebook групи "БУНТ_РТС - ТОП Листа Бунт", утицали на листу и која песма је Хит фебруара Топ Листе Бунт. За март вас очекује много нових предлога на топ листи.

Аутор: Бранка Главоњић
Новинари: Катарина Вујовић, Стефан Јовчић
Редитељ: Јован Бачкуља

број коментара 0 Пошаљи коментар