Мира Адања Полак: Ексклузивно

То је моја улога - Нела Михаиловић

Недавна претстава "Балкански шпијун" у Народном позоришту за коју нема карата и где гледаоци живе живот глумаца на сцени, доказала је да је велика ствар када глумац зна која је улога "његова".

Када се постављала представа Нела Михаиловић је узвикнула и гласно изразила своја осећања изговоривши редитељки Тањи Мандић - Ригонат, "то је моја улога" .

За ту исту улогу добила је и најпрестижније признање за глумца, награду "Раша Плаовић" и тако се нашла у друштву великана као што су Предраг Ејдус, Петар Баничевић, Драган Мићановић...

Са Нелом Михаиловић током саме претставе гледаоци преживљавању сва своја осећања која су тако типична за животе које живимо.

Њена улога је живот сваке жене, она изговара речи које свака српска жена изговара и зато је гледалиште са њом.

Разговор са Нелом Михаиловић је разговор о свему што преживљава, са дилемама и одређеношћу да све што је мучи искаже и да се на свој посао и живот осврне онако људски. Сву искреност свог позива Нела преноси у овом разговору који даје могућност гледаоцу да оде иза сцене и размисли о свему што стоји иза сваког креативног човека који жели да преживи и оствари своје циљеве.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]