Бунт магазин

У новом издању Бунта за ову недељу доносимо вам нове и занимљиве приче са домаће сцене. Водимо вас на многе концерте и представљамо нова издања.

Гост овонедељног издања рубрике Бунт Ретроактив је Александар Ћурчић - један од фронтмена групе "Вива Вопс", победничког бенда 3. Бунт Рок Фестивала. Екипа Бунта је имала прилику да се дружи са њим у студију Fanki Mankiz Production, где ствара музику и ради као музички продуцент. Ово је прилика да боље упознате Александра, кроз филмове, музику, књиге и стрипове, које је издвојио као важне и који су оставили велики траг на њега.

Бенд "Деца лоших музичара" почиње концертну сезону у новој години наступом у клубу Фест 1. фебруара. За Бунт откривају и да увелико раде на новом албуму, који планирају да објаве у овој години.

Прошла година је била значајна за "Ослободиоце", бенд из Обреновца, када су након дуже паузе објавили албум "Убрзавање". Тренутно раде на новом, који планирају да објаве у току ове године.

Представљамо вам бенд из Бешке "По кратком поступку". Недавно су објавили спот за песму "Поведи ме" са актуелног четвртог албума "Слика и неприлика", који су објавили за RnR Records.

Од фебруара се отвара и гласање на званичном сајту Music Visions, фестивала посвећеном музичким спотовима. У селекцији су спотови објављени у 2018. години. Најбољи спотови се бирају у 21 категорији. За већину категорија најбоље ће изабрати јавност, путем гласања на сајту, док за еснафске категорије одлучује стручни жири. Свечано проглашење и додела награда ће се и ове године одржати у мају у Комбанк дворани.

У овом издању Бунта сазнаћете и која песма на Топ Листи Бунт је проглашена за Хит јануара, као и какво је стање на листи, након вашег гласања, које се обавља на facebook групи БУНТ_РТС - ТОП Листа Бунт.

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинарка: Катарина Вујовић
Редитељ: Јован Бачкуља

број коментара 0 Пошаљи коментар