Читај ми!

Фудбал - ЛШ: Челси - Милан

Ближимо се половини такмичења у групама у оквиру Лиге шампиона, и сада свака утакмица може у великој мери да утиче на коначан пласман. Два бивша европска првака играће један против другог у мечу, који осим ривалитета, има и огроман значај.

Челси, за своје стандарде, има катастрофалан учинак у прва два кола. После шокантног пораза у Загребу, освојен је само бод у мечу другог кола са Салцбургом. Због тога на "Станфорд бриџу" размишљају само о победи.

А долази им велики Милан. Екипа која је после много година освојила италијански шампионат и прекинула доминацију Јувентуса. "Росо-нери" имају много бољи старт од својих противника, јер после два кола имају четири бода, и евентуалном победом би већ могли да избаце Челси из игре.

Проблем Милана је велики број повређених играча, па је питање кога Стефано Пиоли може да пошаље на терен. Ипак, када се састају таква два великана, без обзира на форму и стање у екипи, очекује се фудбалски спектакл. А играће се у Лондону, у среду са почетком у 21 час. Пренос је на Првом програму РТС -а.

Коментатро је Милош Кривокапић