Читај ми!

Кухиња мога краја

Надежда Николић, професорка кулинарства из села Бабајић код Љига, ове недеље угостиће своје другарице из серијала.

Лични печат Надеждин је активност у групи за заштиту природе и околине Бабајића. На стотине њеном руком исписаних порука кроз село путоказ су до домаћинства Николић. У њему живи са синовима Марком и Николом, истичући да заједно настављају путем којим је са својим супругом до скоро заједно корачала. Пут марљивог рада и поштовања традиције коју преноси и на своје ученике. Који стари рајачки специјалитет је припремила, шта је пожелео здравичар њеним другарицама и какве поруке су их сачекале на уласку у породични дом, видећемо у недељу од 15.30х у новој епизоди Кухиње мога краја.

У новом серијалу "Кухиња мога краја", седам врсних домаћица и успешних дама из различитих крајева Србије спремају најбоље специјалитете, угошћавају једна другу, размењују рецепте и кроз дружење и занимљиве приче упознају нова места у Србији.

Једну од учесница Серијала очекује и награда од 200.000 динара, а освојиће је она дама која је на остале такмичарке у међусобном оцењивању оставила најбољи утисак.

Кроз путовање, забаву и кулинарско умеће у овом популарном Серијалу, уживаћемо уз вредне и занимљиве жене, недељом од 15.20ч на Првом програму РТС-а.

Учеснице новог 13. серијала Кухиња мога краја су: Александра Косановић из Чонопље код Сомбора, Надежда Николић из Бабајића код Љига, Драгица Петковић из Скорице код Ражња, Дунавка Божиновић из Балта Бериловца подно Старе Планине, Јелена Малићанин из Игроша код Бруса, Мирослава Гилић из Штулца код Врњачке Бање и Јелкица Танасијевић Шумарице, Крагујевац.