Читај ми!

У клинчу

Двадесет седма епизода: На журци коју Вања и Филип организују за сумњиву клијентелу, укрштају им се путеви са Искром, али и са старим непријатељима за које су били уверени да су заувек превазиђени.

Како ће се извући из нових проблема и хоће ли Аљоша, упркос затегнутим односима са Филипом, пристати да им помогне?

На журци, Искра пролази кроз својеврсну драму, па проблеми на журци доводе до радикланог помака у њеном односу према себи, али и према Аљоши.

У улози Аљоше први пут на екрану појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић - Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић.

По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио потписују Иван Станчић, Филип Вујошевић, Душан Булић и Славиша Павловић, а редитељи су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић. Екипу серије чине и директорка фотографије Бојана Андрић, монтажери Никола Пурић, Матија Ђукановић и Алекса Парезановић, композитор Александар Ранђеловић, сценограф Дамјан Параносић, костимографи Ружица Буквић и Ђурђа Филиповић, дизајнер звука Дане Влаисављевић. Извршни продуценти испред куће Режим су Милош Аврамовић и Аљоша Ћеранић.

Уредница серије је Кристина Ђуковић, а делегат продукције Марија Берета.