Читај ми!

Чији је стари Меркатор

У Београдској хроници данас погледајте,

Да ли ће бити изградње на зеленим површинама у новобеоградским блоковима? Чији је Меркатор и ко је задужен за одржавање овог здања питамо градског урбанисту Марка Стојчића након што се кров пијаце у њему обрушио и повредио неколико суграђана.

Како музика и предузетништво иду руку под руку, питамо оперску певачицу Марију Јелић. Завршила је електротехнички факултет, наступа широм света као познати сопран и води ИТ компанију.

Наши репортери истражују да ли због омикрон соја короне морамо да носимо посебне маске и које нас најбоље штите.

Сазнајте и шта све, ако сумњате да сте заражени короном, можете да завршите код приватника, колико ће то да вас кошта и да ли нешто од трошкова можете да рефундирате.

Недавно су медији пренели да су у "Zari home" повучени из продаје токсични тањири и шољице. Испитујемо ко проверава токсичност посуђа и како је уопште такво посуђе могло да се нађе у продаји?

Поново се урушио део зграде у Видовданској улици. Наши репортери траже одговор на питање зашто још није порушена оштећена зграда, када санација није могућа.

Још почетком прошле године смо сазначи да тзв. еко кесе нису биоразградиве. Сада истражујемо зашто још увек нису повучене из продаје, чија је то надлежност и ко сме да зарађује на њима када су штетније по околину од обичних, пластичних кеса.

Са вама у студију уредник и водитељ Ана Манојловић.