Читај ми!

Бирам срцем, бирам зиму у Србији

Бирам срцем, бирам зиму у Србији, тако туристичка организација позива да осмислимо путовања за празнике и одмор. Скрећу пажњу на наше бање а ми подсећамо на околна села.

Удружени - бањски и сеоски туризам чине да понуда буде богата, разноврсна и занимљива на корист и гостију и домаћина који добијају могућност да на кућном прагу продају своје специјалитете. Зато у овом издању Знања имања говоре људи прибојског краја.

Малина Станојевић, направила Удружење жена "Спасимо село" - кроз 27 пројекта набавили више од 200.000 евра, између осталог 3 комплета за прераду воћа, 25 пластеника.

Милојка Аврамовић из села Гођашина има троје деце - радо иде на едукације и припрема се за сеоски туризам да повеже младе из села и града.

Горан Деспић, по образовању и структури градитељ - са великим искуством из света, своје умеће и капитал улаже у Прибој. Верује и доприноси бољим данима свога краја.

Ненад Шалипур - чувар традиције, негује чаробне звуке и поносан је на породични оркестар.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

 

 

Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]