Читај ми!

Узми рачун и победи

У јесењем кругу наградне игре "Узми рачун и победи", грађане очекују вредне награде у виду 30 аутомобила "фијат 500Л" и чак осам станова у Београду - седам у насељу "Земунске капије" и главна премија, стан у "Београду на води".

Током лета, између два круга наградне игре, све време је било дозвољено слање рачуна и слипова, тако да тренутни број пристиглих коверата премашује 6,5 милиона. Све коверте, послате од 15. априла ове године, учествују у свим извлачењима и током јесени.

У наградној игри, коју организује Влада, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2021".

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије, док је слање коверата потпуно бесплатно.

Влада још једном подсећа грађане на то да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду, нити улазак у пословнице поште. Апелујемо на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да се, правилно попуњене, само убаце у најближе поштанско сандуче.

Влада и НАЛЕД верују да ће и овај циклус наградне игре, као и сви претходни, допринети подизању свести грађана о значају узимања фискалних рачуна и довести до смањења стопе сиве економије у земљи.

"Узми рачун и победи 2020", суботом у 17.55 на РТС 1
Водитељи: Милица Гацин и Слободан Шаренац.