Читај ми!

Кухиња мога краја

У недељу, 26. септембра представиће нам се Јелена Јевтић Јовановић (39), медицинска сестра из Крајковца, живописног места на пола пута између Ниша и Прокупља. Уз подршку супруга, три сина и родитеља, ова млада жена у свом крају, познатом по узгоју вишања, важи за праву мајсторицу у припреми традиционалних јела, али и разних врста слатка, ликера и сокова са богатих плантажа воћа - вишања, шљива и трешања које породично сви укућани одржавају.

У новој сезони, најинтересантнијег кулинарског ријалити шоу програма "Кухиња мога краја", пратићете седам нових такмичарки, изузетних домаћица и успешних жена из разних крајева Србије, које ће кроз путовање и дружење откривати једна другој рецепте, интересантне људе и места одакле долазе.

Оне ће са радошћу подржавати једна другу у такмичењу за награду од 200.000 динара, коју осваја домаћица која је по оценама својих сапутница и супарница спремила најбољи ручак и оставила најбољи утисак.

Другарице је дочекала традиционалним и маштовито припремљеним послужењем. Њена блага нарав и увек присутан осмех на лицу, поред богате трпезе и срдачне породице, су оно што је на њене нове другарице оставило најјачи утисак током серијала.

Догодовштине наших седам домаћица, пратите сваке недеље у емисији Кухиња мога краја од 15h и 30 мин, на Првом програму РТС.