Читај ми!

Бележница професора Мишковића

У трећој епизоди мистериозни Хари Вилсон из Балтимора узима карту за Београд. У стан му долази Николас Кастер који ради у некој америчкој тајној служби. Он од Харија тражи да овај изврши последњи задатак пре него што га пошаљу у пензију.

Из флешбека се сазнаје да је његово право име Теодор, да је одрастао у селу у Србији и да је одведен у Америку када су припадници њихове тајне службе сазнали за њега и његове моћи након што је из беса порушио своје село.

У садашњости господин Вагнер, Мирославов шеф, сазнаје да је Бошко син Веље Стевановића који је пре тридесет година био умешан у случај око професора, не спомиње се шта тачно је у питању.

Бошко захваљујући Јелени прегледа снимке с пута и на којем је био и схвата да се он у магли није задржао ни пун минут. Драгица моли Вељу да се ни он ни Бошко не баве даље бележницом...

Улоге тумаче: Момчило Оташевић, Милена Радуловић, Милош Самолов, Аница Добра, Светозар Цветковић, Ирфан Менсур, Исидора Јанковић, Александар Радојичић, Тијана Чуровић, Даница Радуловић, Александар Срећковић-Кубура, Миодраг Кривокапић, Дејан Луткић... и други.

Уредник серије: Марко Новаковић

Редитељ: Мирослав Лекић

Сценаристи: Коста Пешевски, Радослав Лале Павловић, Ђорђе Милосављевић