Читај ми!

Баскет - од блокова до Олимпијаде

У Београдској хроници гледајте,

Да ли бисте пса пре купили или удомили? Где греше они који одлуче да набаве љубимца и какве су казне за оне који их напусте и оставе на улици, питаћемо Будимира Грубића, директора "Ветерине Београд".

Ко су људи којима је гашење пожара хоби? Зашто пре подне имају једно занимање, а поподне вежбају како да буду ватрогасци? Колико су важна добровољна ватрогасна друштва, гледајте у Београдској хроници.

Од блокова до Токија - наши репортери су разговарали са баскеташима Београда. Сазнаћете колико је овај спорт важан када одрастате на урбаном асфалту и како се постаје најбољи.

Преносимо вам и планове за овогодишње Грочанске свечаности. Ко пева, ко се такмичи, ко вози олдтајмере, а ко долази да се проводи у летњим грочанским ноћима.

О томе колико јој је епитет "српска снајка" отежао пословни живот, о новим хитовима, публици и Егзиту разговарамо са певачицом Идом Пестер.

Уредник и водитељ Ана Манојловић.

Београдска хроника Београдска хроника

Аутор:
РТС

Београдска хроника увек на страни грађана. Репортери на лицу места, актуелне теме, важни догађаји, ексклузивни гости. [ детаљније ]